dilluns, 1 de febrer del 2010

Die Grenzen meiner Sprache bedeuten die Grenzen meiner Welt

Els límits del meu llenguatge són els límits del meu món

Ludwig Wittgenstein (Viena 1889 – Cambridge 1951), filòsof.
Tractatus lógico-philosophicus, 5.6, 1922.


Comencem les anotacions amb una cita de Wittgenstein que vol ser una mostra del tarannà del Bloc. Reflexions a l’entorn de la comunicació en qualsevol dels seus vessants.


La tecnologia ens permet disposar d’una eina que esperem anar-la omplint de contingut. Amb l’afany d’acumular novetats, experiències i dades que entre tots anirem compartint, el bloc ha d’esdevenir una referència de consulta alhora que un fòrum d’intercanvi de coneixement.

L’objectiu que ha d’assolir el bloc és ser un lloc de trobada d’inquietuds en el món del disseny i la comunicació.

Per la meva part, miraré de dinamitzar-lo amb qüestions d’interès i novetats. Espero les vostres aportacions, crítiques, suggeriments, enllaços i qüestions; el bloc ha de ser de tothom i per a tothom.

Us desitjo un relat engrescador.


mmmmmmmm

2 comentaris :

  1. Felicitats pel blog, veig que ja el domines i hi penges vídeos i tot. Jo procuro entrar-hi de tant en tant.
    Avui en el Vilaweb he trobat això (http://www.vilaweb.cat/noticia/3687871/constellacions-filosofiques-ludwig-wittgenstein.html) que potser t'interessa. A mi m'ha servit per conèixer una mica més en Wittgenstein, tot i que no m'hi he estat gaire estona.
    Best regards.

    ResponElimina
  2. Hola Jofre,
    Encantat de rebre suggeriments i enllaços teus. Molt bo el de Wittgenstein, és per anar-lo descobrint. L'assumpte de "la mà esquerra" deu fer referència al seu germà, Paul, que va ser concertista de piano (dels bons), va perdre un braç a la guerra i tocava amb la mà esquerra i fins i tot li van fer composicions especials per a una mà.
    Best regards.

    ResponElimina